Kanaliserat del 1

Jag ställde en fråga i mitt inre till rösten som jag så klart hörde i huvudet. Den feta texten är den tysta frågan som jag sände i mitt inre

*Om man har gjort något dumt eller sårat någon eller gjort något som man vet att man inte borde gjort, betyder det att man straffas efter döden eller tvingas återfödas för att sona det?


- Om du känner ånger för det du gjort förlåter du dig själv. Gud älskar dig. Återfödelse är inget straff man åläggs utan något varje själ väljer själv. Om du har handlat fel och sedan kommit till insikt och känt ånger varför skulle Gud straffa dig för det? Om du lyssnar till ditt hjärta vet du vad som är rätt och fel. På jorden kan man handla fel och i samma stund som du vet att handlingen var fel och du känner ånger kan du förlåta dig själv.

*Så reinkarnation är inte ett måste? Inget tvång eller straff?

- Reinkarnation som straff existerar inte. Det synsättet har skapats av människan för att hindra dem från att begå dumheter. Gud är bara kärlek. Varför skulle Gud tvinga själar att återfödas? Återfödelse är frivilligt. Vissa själar väljer att återfödas 1000 tals gånger på jordplanet medan andra nöjer sig med en gång. Det finns andra dimensioner att förvärva kunskap och jordplanen är inte den enda eller den bästa. De finns så mycket på andra sidan och det kommer du att märka när du lämnar jorden.

*Vaddå många dimensioner?

- Jorden är ett klassrum. Du har själv valt just den klassen. Låt oss säga att jorden är det stället där man lär sig arabiska, Så alla själar som vill lära sig det väljer att gå ner till jorden ett kort tag. Men jorden är inte den ultimata skolan, kanske den tuffaste men inte den ultimata. Någon annan kanske vill lära sig att dreja och väljer då en annan plats att gå i skolan.

*Så du menar att jorden inte är en påtvingad plats och att vi själva valt den?

- Absolut. Ni har dessutom med er en plan ner. Ni har bestämt innan vad ni vill uppleva och lära er. Ni har ett schema. Ett livsschema.

*Livsschema?

- Ni har planerat ert liv och det ni vill uppnå och göra här. Sedan har ni också den fria viljan som gör att ni kan göra vissa ändringar i livsschemat.

*Kan man misslyckas med sitt livsschema?

- Absolut inte. Meningen med livet är just livet. Att leva livet. Det finns inga misslyckande.

*Varför är det så svårt att lyssna på sin inre röst. Varför hör man en röst av tvivel trots att man vet att allt ordnar sig?

- Ditt ego. Egot är en av jordplanens största utmaningar. Egot formas av människornas kollektiva tankar av vad som är accepterat och inte. Är det något som strider mot systemet blir det ett hot mot den kollektiva ”lagen”. Man bryter mot systemet. Det finns själar som gång p gång väljer att återfödas här för att de är så förtjusta i sitt ego och i de kollektiva lagarna som existerar på jordplanen. Men om du vill något annat och din själ vet att det är dags….gå. Ibland är livet so att hoppa från ett berg utan att man vet om man har en fallskärm eller inte. Genom att följa ditt hjärta hamnar du rätt. Om alla själar lyssnade på sin inre röst skulle efterfrågan på att återfödas på detta plan minska och till slut skulle jorden försvinna.

* Försvinna, menar du när solen dör?

- Nej. Allt som finns, finns ändå inte. Allt skapas av tankar. När ingen väljer att återfödas på den jordsliga nivån uppgår den i alltet. Den tas upp i den andra dimensionen. Det finns inget slut. Bara förändring. Jorden flyttas upp i alltet. Tänk dig en gammal skolbyggnad. Den är gammal. Det finns inga elever kvar som vill gå i skolan. Då kan man renovera den, eller rent av riva den och bygga upp den igen. Då kommer nya elever med nya lektioner. Alltså jorden ”renoveras”. Men det kan dröja. Som jag sa tidigare så finns det många själar som fastnar i egot och fastnar i viljan att vilja ha en fysisk kropp. Det finns också sådana som er som vill något annat. Som vill uppleva en annan dimension och ett annat medvetande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0